25 jaar

Ter beschikking!

Vertrouw op toegangscontrolesystemen van Shoe Express Halle

Als zaakvoerder weet u dat het belangrijk is om bepaalde delen van uw bedrijf af te sluiten voor onbevoegden en te beveiligen. Kies daarom voor een toegangscontrole waarmee u uitsluitend de juiste personen op de juiste plaats toelaat.

Graag zetten we even de belangrijkste mechanismen voor u op een rij. Toch meer info gewenst? Kom gerust even langs voor een praatje bij ons in Halle.

iButton Toegangscontrole

De iButton is een kleine computerchip die stevig ingewerkt zit in een omhulsel van roestvrij staal. Het geheel is erg compact en stevig en kan bijvoorbeeld functioneren als sleutelhanger of in een portefeuille bewaard worden. Door het gebruik van roestvrij staal is deze chip heel stevig en ondervindt hij geen hinder van wisselende weersomstandigheden.

Smart Card Toegangscontrole

Een Smart Card is een zeer verspreide vorm van toegangscontrole. Het is een traditionele kaart die gemakkelijk met de andere kaarten in een portefeuille bewaard kan worden. De kaart kan bovendien ook gemakkelijk geüpdatet worden, zodat u bij kleine veranderingen weinig moeite heeft met aanpassingen in het beveiligingssysteem.

Proximity Toegangscontrole

De Proximity toegangscontrole is een erg moderne manier van beveiliging. De kaart wordt gewoon voor een lezer gehouden. U hoeft de kaart dus niet langer in een toestel te plaatsen. Dit is een erg handige oplossing voor mensen die hun toegangskaart heel frequent moeten gebruiken.


ALL ROUND SHOE EXPRESS THIERRY
Sint-Rochusstraat 41 - 1500 Halle

0474/25 95 22


BTW BE0705395480 Ligging

Di - Do - Vr: 08u30–12u30 & 14u00–19u00
Wo: 08u30–12u30 & 13u30–18u00
Za: 08u00–17u00

Back to Top